Cross Country Herbs AS

i takt med naturen

Oslo

Lørenskog - Tone Jørgensen

Sykepleier. Mastergrad student i osteopati ved Skandinaviska Osteopathøgskolan i Gøteborg og Equine Osteopathy student ved Vluggen Institute of Equine Osteopathy EDO i Tyskland. Advanced Masterson Method UK og Tucker Biokinetic (myk leddmobilisering) USA. 

www.sportshestfysioterapi.com

Jobber i Norge og internasjonalt med behandling av hest. VetCur produkter brukes ofte for å komplementere behandlinger.

Ønsker du hjelp av Tone ring 978 74 991

Tone samarbeider med Pharmalight https://pharmalight.no/

Ekeberg Hesteutstyr - Sarpsborg

Ekeberg Hesteutstyr holder til på Grålum i Sarpsborg.

Vi har drevet butikken siden 2001. Hos oss finner du de aller fleste merkene til hest og rytter. I tillegg til varene som du finner i nettbutikken, skaffer vi vogner osv til travhester.

Vi forhandler varer til trav fra både Finn Tack og Wahlsten. Vi selger også hestefor fra Cavalor, Eggersmann, Marstall og Havens. Vi har mye erfaring med hest og hjelper deg gjerne med å svare på spørsmål. Er det noe du savner i nettbutikken er det bare å ringe oss så kan vi hjelpe til med å bestille det til deg.

Tlf 69143464 - Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ekeberg Hesteutstyr

Vi er en ung bedrift med hest i fokus!

Vi er alle hesteeiere - med en brennende interesse for disse vakre skapningene - som sport, hobby, lidenskap & livsstil.

Vi har tilsammen bred kompetansje, og kan derfor tilby god service på det meste! Vi ønsker å kunne tilby et bredt utvalg til både hest og rytter - praktiske kvalitetsvarer til en god pris :)

Vi tilbyr også utkjøring / levering av hestefôr til store deler av landet.

Equishop

Agder/Telemark/Vestfold

 

Ta kontakt med Veterinør Aase Moe, dersom du ønsker Vetcur eller andre av våre produkter.

Hun kan nåes på mobil 90277723

Telemark/Vestfold/Buskerud

 

Klinikk Soleo tilbyr behandling av hest, hund og katt. Ønsker du å utdanne deg innen faget, ta kontakt med Marie. Behandlingstilbud klassisk kinesisk akupunktur (TCM) hest, hund og katt fysikalsk behandling hest-hund-katt. kroniske lidelser som HD,AA, Spondylose, artrose, muskel skader, smerte behandling etc idretts fysiologi: fysikalsk veiledning ved opptrening og rehabilitering, forbygging av skader, trenings veiledning etc medisinsk Irradia Mid laser & Optilaser (biostimulerende) 4 forskjellige: behandler muskel skader, sene og ligament skader, skjelett skader, smerte behandling, sår, akupunktur punkter massasje homeopati, Bach blomster medisin Hydro terapi (svømme trening) for hund. Basseng med motstrøm , trinnløst system : Rehabilitering, pre og post operativt (før og etter operasjoner)

 

Klinikk Soleo

Hest, Hund og Helse - Caroline Wiig

Buskerud og omegn - FYSIKALSK BEHANDLING PÅ HEST OG HUND

Jeg benytter meg av bl.a Stretching Bindevevsmassasje Bindevevsmobilisering Segmentmassasje Triggerpunkt Lett leddmobilisering Arrmassasje/behandling

Caroline Wiig Tlf; 41 49 20 36 Mail; carobmw@me.com/ caroline@hesthundoghelse.no

Vestfold

 

FreeDog AS eies og drives av Linn K B Abrahamsen. Linn er utdannet innen fysioterapi for hund hos Klinikk Soleo AS. Hun er sertifisert for medisinsk laser på hund hos Optilaser. De holder til på Oseberg utenfor Tønsberg i Vestfold. Fysioterapi kan brukes både forebyggende og rehabiliterende. Alle hunder har god bruk for en gjennomgang av en fysioterapeut, blant annet for å fange opp problemer som for eksempel spenninger og låsninger, nedsatt bevegelse og lignende. En god måte å være føre var og forhindre og forebygge eventuelle fremtidige skader. Fysioterapi brukes for å gi en bedre tilværelse for hunden din, for eksempel for eldre hunder, ved artroser og diverse leddproblemer. For mer informasjon se www.freedog.no

 

Ring Freedog for en uforpliktende prat på tlf 93 24 66 17 eller send en mail på kontakt@freedog.no

 

Freedog

Vestfoldmøllene - Norgesfôr

Andebu

 

Norgesfôr avd. Andebu har nå fått Skogssalvan på lager. Møllebutikken på Borgen - mer enn du forventer! I Møllebutikken har vi varer til gårdsbruk og privathusholdning. Vi selger kvalitetsvarer til fornuftige priser. Norgesfôr sentralt har samarbeidsavtaler med de fleste av våre leverandører, det betyr at vi kan gi deg som kunde gunstige priser. Vi ønsker å ha et godt utvalg av driftsmidler til bonden, og tar gjerne imot tilbakemeldinger om det er noe du savner i butikken vår.