Cross Country Herbs AS

i takt med naturen

Presentasjon av våre leverandører

Vi ønsker å tilby bare det beste av produkter for våre dyr.

Vi er veldig privilegert å kunne jobbe sammen velrenommerte personer som har et enormt kunnskap, slik at "helheten" blir ivaretatt når det kommer til dyr.

USA - Herbs of the world - Loryhl Davis

Kanadisk urtespesialist som setter sammen urter til en optimal blanding. Hun er utdannet hos Dominion Herbal College og holder kurser og clinics i hele Nord Amerika og har over 40 års erfaring. Hennes formler er helt unike og det finnes utallige tilbakemeldinger om dyr som har fått hjelp. Det beviser at formelene fungerer. 

Herbs of the World's produkter er brukt i både USA og Europa. For komplett oversikt over alle formlene se www.herbsoftheworld.com

 

Danmark - VetCur Biotec - Rebekka Gadeberg -MSc 

VetCur er grunnlagt på et profesjonelt, naturvitenskapelig og medisinsk fundament.Rebekka er en genetikker og farmakonom som står for utviklingen og sammensetningen. De har også en holistisk veterinær og veterinærer som er ernæringsterapeuter som bistår med råd og veledning. VetCur Biotec's faglige fundament og innovative integrasjon av bionisk/biometisk viten i produktutvikling er nøkkelen som åpner for den fremtidige utvikling som genererer de produkter kundene spør etter. De har et søsterselskap i USA og importører i Canada, De Forenende Arabiske Emirater, Norge og ikke minst forhandlere i hele EU.

For mer informasjon se www.vetcur.dk

Produksjon Danmark

Skogsapoteket

Produserer giftfrie salver til behandling på sår og som kan motvirke angrep mot uhyre som hjortelus, flått og andre bitende insekter. 

Mange glade dyreeiere har valgt å behandle dyrene sine med produkter som er helt naturlige, og hvor de vet at all produksjon foregår på en Smålands gård, med skog og myrer rundt hjørnet.

Oppskriftene kommer fra den gamle bondepraksis med ingredienser fra de Smålandske skogene. Alle produkter produseres på gården hvor miljøet står i fokus.

For mer informasjon se www.skogsapoteket.se

 

 

 

VetCur presentasjon