Cross Country Herbs AS

i takt med naturen

BREAKING NEWS FOR MINERALS BY NORDIC FANS!

Minerals by Nordic ønsker å gi deg et introduksjonstilbud på 20% fra 23 - 29 november.

Minerals by Nordic nå i Norge

Etter ønske fra hesteeiere i Norge har vi inngått samarbeide med svenske Minerals by Nordic. Vi har nøye vurdert deres produkter som er fri for tilsetningsstoffer og fyll. 

Vi oppdaterer nettbutiken fortløpende, men savner du noe fra Minerals by Nordic, send oss en e-post om hva du ønsker.

For mer informasjon om  se : Minerals by Nordic

Se nettbutikken for oversikt Hest

Tilbakemeldinger fra kunder

 

Det er tid til NeVet - Nyttårsforberedelse

NeVet støtter tusenvis av hunder hvert år, slik at de ikke blir skremt av lydene (og blinkingen) fra fyrverkeriet, bare registrerer det uten å bry seg. Ved bruk av NeVet fra og med midten/slutten av november, og frem til etter nyttår, vil dyret vanligvis være svært mye mindre påvirket av fyrverkeriet. Hvis vi har en hund som får fullstendig panikk, bruker vi AdhD i samme tidsperiode i stedet for NeVet.  AdhD er også riktig å bruke hvis vi allerede er i desember, før folk begynner å tenke på hjelp til hunden på nyttårsaften. Den raskeste responsen vi har sett, er en hund som startet på AdhD bare to dager før nyttårsaften, og var helt rolig gjennom hele kvelden. NeVet finnes for hester, hunder og  katter. AdhD er det kun en og samme for alle dyr.

Sliter hunden med kløe?

Vask hunden med mild såpe/ såpeflak, desinfisere med Agiovet. Spray området etter tørking med 2cure. For å komme i balanse innvendig anbefales DiVet for fordøyelsen, hvor 70% av immunsystemet  befinner seg. For å styrke de siste 30%  brukes Imvet for å  optimalisere  immunsystemet. Les mer på vår FB-side